⇦ Gå tillbaka
 
Lucasekung - Support ansökan
Skrivet: 10 November 2021 12:52 | Visningar: 0 Lucasekung
Grupp: Medlem
Antal trådar: 2 | Antal kommentarer: 1
Vad heter du?: Jag heter Lucas.

Hur gammal är du?: Jag är 19 år gammal.

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: Jag ser mig lämpad som support för att jag anser att jag har de kunskaper som krävs för att vara en support. Jag har varit en grundare på en annan server tidigare, vilket betyder att jag har mer än grundläggande kunskap när det kommer till support. Jag är även en allmänt trevlig människa både IC och OOC. Jag är även medveten att supports har ett stort ansvar och jag skulle säga att det är en av de viktigaste rollerna i en fivem server. Jag skulle se mig själv som en mogen person generellt, vilket jag ser som en fördel för mig jämfört med många andra. Den rutin jag har som en staff/support skulle jag anse är stor. Något övrigt som jag tror. skulle lämpa mig på centralen är att jag är mycket aktiv under dagarna, vilket gör att jag har möjlighet att svara på många tickets, samt ta supportärenden i stort sett på en gång när spelarna kommer in i väntar på support, vilket skulle gynna servern mycket enligt mig.

Information om dig som person?: Jag skulle vilja beskriva mig själv som en glad och trevlig person som har respekt, samt klarar av att ta kritik oavsett vad det gäller. Jag brinner för sport och pluggar till polis när jag inte är inne på servern. Jag skulle säga att min starkaste egenskap är baserad på hur social jag är. Detta då jag gillar att prata med människor. Jag tycker även att jag är bra på att hantera/lösa olika situationer, vilket också är en bra egenskap som jag bär med mig. Jag utövar även sport i form av fotboll på fritiden i division 5. Jag har en roll som yttermittfältare. Övrigt så gillar jag verkligen att vara inne på Centralen och att notera är att jag verkligen älskar servern och jag vill den verkligen väl.

Tidigare erfarenheter?: Precis som jag beskrev så har jag varit en grundare på en annan server vid ett tidigare tillfälle. Jag var ansvarig för den serverns utveckling. När jag anslöt som en grundare så ökade deras status troligtvis för att jag visste vad jag höll på med. Den servern gick från ca 10-15 inne till ca 40-45 personer inne vid flera tillfällen efter att jag anslöt till den servern. Jag har absolut erfarenheten, men även kompetensen, samt intresset inom mig. Jag skulle också vilja påpeka att på grund av detta ovan så har jag rutinen också automatiskt.

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: Jag har spelat aktivt på centralen i drygt en vecka som whitelist och kanske 1 och en halv vecka som ej whitelist.

Vad har du för svagheter?: Givetvis så har alla människor olika typer av svagheter, min största svaghet skulle väl ändå säga att jag har en tendens att ibland prata lite för högt vid tillfällen, jag försöker dock att förbättras i det området. Övrigt så skulle jag inte säga att jag har några större svagheter som skulle påverka mig inom support.

Vad kan du bidra med?: Jag anser att jag är mycket social och jag har inte svårt att prata med människor. Jag är också bra på att hantera och eventuellt lösa situationer. Jag är också en lojal person, vilket jag ser som en stor fördel. Jag försöker att alltid vara positiv, även fast om jag själv inte skulle haft en bra dag så är det värsta jag vet att andra ska få lida på grund av att jag skulle haft en dålig dag. Det existerar inte i min hjärna. Min vilja till att förbättras är också mycket stor.

Under vilka tider spelar du?: Jag kan vara mycket aktiv under stora delar av dagarna efter plugget i stort sett varje dag minst 3 upp till 5 timmar på vardagar. Jag har träningar 2 gånger i veckan efter klockan 20:00 på kvällen men jag har möjlighet att vara aktiv väldigt mycket ändå utan att det påverkar negativt som sagt. På helger kan jag vara mycket mer aktiv på vardagar men det kommer att variera från kanske 9-18 timmar totalt på en helg (Fredag Lördag Söndag).
Skrivet: 23 November 2021 19:15 TheRealDR
Grupp: Ledning
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 123


Nekad.