⇦ Gå tillbaka
 
Skitzzz - Support ansökan
Skrivet: 3 November 2021 14:50 | Visningar: 0 Skitzzz
Grupp: Medlem
Antal trådar: 2 | Antal kommentarer: 43
Vad heter du?: Pontus / Ingame Krille berg

Hur gammal är du?: 19

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: Jag anser mig lämpan för support då jag är extremt rättvis och bestämd som person. Jag särbehandlar ingen för att jag tex känner personen eller att en vänn har sagt åt mig att kicka/ge en varning etc. jag känner mig lämpad för detta då jag har den förmånen att jag får sitta hemma och jobba med mitt jobb så har alltid tillgång till min privata dator så jag kan kika på WL ansökningar samt alltid gå in på servern och hjälpa vissa personer om det skulle vara så, Jag är här för att se till att vi alla ska ha de bra och ha de roligt så min roll i det hela är att se till att alla ska ha kul och ingen ska känna att det är tråkigt att spela hos oss pga vissa spelare som inte kan bete sig. Jag tar emot kritik lätt och blir inte sur om något ifråge sätter varför jag gör en sak på det viset. Samt då jag bott ensam största delen av mitt liv så har jag mognat väldigt fort skulle jag påstå vilket kan vara ett plus från min sida!

Information om dig som person?: Info om mig som person är väll att jag är 19 år gammal snart 20 och jobbar inom ett försäkringsbolag som jag jobbar från 08-16:30 varje dag. men eftersom jag har tillgång till min privata dator dygnet runt så kommer ja kunna gå in på servern eller hjälpa till i forumet/discord. På min fritid så sitter jag framför datorn eller under huven på bilen då jag är extremt bilintresserad och gillar att pilla på bilen hela tiden. Jag är utbildad bil mekaniker från grunden. Tror folk tolkar mig som en rolig och seriös person när dom väll lär känna mig till grunden, samt jag är jävligt lätt att prata med! Mina största egenskaper är väll som jag nämt tidigare är väll att jag är rättvis bestämd men endå försöker hålla det till en nivå där alla känner sig rätt behanldade och att de ska vara kul att spela hos oss. Favorit spelen är ju så klart FiveM samt cs för min del. Kan hända att man lite lite Assetto corsa ibland men de är sällan...

Tidigare erfarenheter?: Mina tidigare erfarenheter är väll Gmod för massor av år sen där jag var staff på vissa servrar men aldrig på FiveM men jag vill testa något nytt, jag lär mig extremt snabbt och förstår menyer osv. Är det ett ? för mig så frågar jag direkt, jag skämms inte för att fråga om man säger så då jag vill lära mig hur systemen funkar!

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: Jag har spelat sen september tror jag någon gång och har prencip bara varit polis. Så det är så många känner mig.

Vad har du för svagheter?: Mina svagheter kan väll vara att jag är för hård ibland? Att vissa ser det som att jag bara en sur staff medlem eller liknande. Sen kan de ju vara att ibland när man är lite trött så ser man imellan fingrarna för mycket. Samt blir de en aldeles för stor sak så kan jag tappa tålamodet men jag försöker alltid mitt bästa!

Vad kan du bidra med?: Det jag kan bidra med är en extremt seriös staff medlem som kommer få er alla att inte ha allt för mycket att göra då jag kommer hjälpa till så mycket som möjligt med precis allt!! Samt även min rättvisa som jag har emot allt, enligt mig ska rätt vara rätt och inte fel ska vara fel... ibland kan man se igenom fingrarna men före mesta så är jag rättvis och bestämd! Samt även så är jag sjukt intresserad av bilar vilket kan underlätta för chewie? som är fordonsutvecklare jag tror han och jag kan gå hand i hand när det kommer till att fixa bilar tex olika faktorer fdriveinertia vehiclemaxflatvehicle driveforce, jag vill även lära mig skinna olika saker då jag har lite kunskap inom PS.

Under vilka tider spelar du?: Tiderna jag kan spela är 16:30 - 23 ungefär, helger svårt att säga men minst 5 timmar iallafall. Då jag även har extra jobb på helger och kvällar så kan det variera lite men fördelen med mig som WL ansvarig är ju att jag sitter hemma och inte på kontoret så jag har ju alltid tillgång till eran hemsida där jag kan kika lite då och då om det kommit in någon WL ansökan.
Skrivet: 3 November 2021 14:55 zaixddd
Grupp: Medlem
Antal trådar: 7 | Antal kommentarer: 113


+rep Välskriven och bra ansökan
Skrivet: 3 November 2021 15:08 Vikingmezi
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 219


+rep väldigt bra ansökan, skulle passa bra som support
Skrivet: 4 November 2021 02:43 Deadlypants
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 171


+rep riktig skön människa!
Skrivet: 6 November 2021 15:17 Rory
Grupp: Ledning
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 181


+rep Mogen och välskriven ansökan
Skrivet: 8 November 2021 20:32 P4NDA
Grupp: Utvecklare
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 161


Godkänd, vidare till muntlig intervju vid kallelse.