⇦ Gå tillbaka
 
Deadlypants - Support ansökan
Skrivet: 28 Oktober 2021 18:34 | Visningar: 0 Deadlypants
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 171
Vad heter du?: Daniel Nilsson

Hur gammal är du?: Har fyllde 22 för 1 månad sen

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: Om jag skulle vara support så skulle ja kicka/banna folk för de som bryter mot era regler och paragrafer på servern! Jag kommer liksom göra som supporter skall göras, alltså hålla koll på allting går rätt till på servern. Men jag har varit support och staff på en DarkRp server och pluss en StarWarsRP tills dom slutade utvecklas och såna saker! Mina egenskaper som en support är snabbt svar, väldigt aktiv för att kuna hjälpa till. Ärligt i mina svar, hjälper till om det är några problem eller om man kan förbättra något i sitt rollspel. Är modig, Vi kan ta några saker som support får ibland så ska vi se hur jag hade löst det. Om någon säger att jag inte är en bra support så reagera jag såhär. Jag skäms inte överhuvudtaget då jag har det som en bra feedback. Jag ber personen skapa en ticket och skriva vad jag har gjort fel eller vad jag kan förbättra, jag förklarar mig ur mitt perspektiv och rör mig vidare och lär mig något av det! WL ansökningar gillar jag att läsa väldigtt mycket och väldigt roligt att se andras skrivna WL. Jag läser igenom noga och säger om dem kan förklara något eller vad dem skulle förbättra. Jag gillar att hjälpa till och är aktiv princip hela tiden och jobbar hårt för alla ska känna sig välkommen och trygga och ha de väldigt roligt på Centralen. Vill också att Centralen ska få ett bra rykte att det är en seriös server med bra spelare så fler och fler vill vill spela här!

Information om dig som person?: Jag är en kille som älskar att dyka med sitt team i min stad. Gilalr att röra på mig, gymmar en del med. Har också ett ganska stort intrese för gaming, ända sen jag var 4 år gammal, började med Delta Force 2 som mitt första gaming spel. Mina egenskaper som person skulle jag säga är snäll, hjälpsam och rätt roligt att prata med, jag är en ganska humoristisk person. hjälper jämt till för allas bästa, älskar att hjälpa till ordentligt, blir sur om det inte blir färdigt eller avklarat! Gillar att kolla på film en hel del, komedier, Sci-fi och Historia. Brukar hänga med vänner när det händer, annars så sitter jag kolla på film eller serier!

Tidigare erfarenheter?: Ja dom viktigaste erfarenheterna hos en support på centralen. Jag är mogen, riktigt seriös, snäll och omtänksam. Gillar att hjälpa till så alla känner sig trygga. Har erfarenhetet att vara vara support och när jag brinner för hjälpa till och alla ska ha roligt och känna sig trygga och veta att Centralen är ett bra community

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: Jag har spelat ungefär sen augusti. ( Är inte helt säker men nånstans där)

Vad har du för svagheter?: Mina svagigheter är är mina grova dyslexi och förmogan att blanda ihop sake rväldigt ofta men ofta nått jag hjälper och försöker fixa det!

Vad kan du bidra med?: Jag kan påverkar positivt med att kunna sparka såna såna som bryter mot relgerna och paragrafer. Jag kommer också göra mitt bästa att få bort alla dåliga personer som inte beter sig och inte kunna rp. Sen försöka få in nya spelare som är trevliga och har en bra nivå med rp. Så det blir så kul som möjligt för alla! Om någon gör något fel så kommer ju den få en konsekvens eller förhoppnings lär den den sig av sitt misstag. Jag kommer dva alla onödiga bilar som bara är lämnade för att försöka minska D synk och minska lagg med mera. Jag kommer göra allt för serverns bästa, så är det bara!

Under vilka tider spelar du?: Jag går up runt 14:00 och sen spelar wow till ungeför kl 16:00 och sen sitter jag hela min tid på fivem tills jag går och lägger mig vilket är runt 04:30, men försöker vända om dygnet! Men iaf från 16:00 till 04:30 princip varje dag! Mvh Daniel Nilsson
Skrivet: 1 November 2021 12:21 Vikingmezi
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 219


+Rep Svin bra ansökan
Skrivet: 8 November 2021 20:31 P4NDA
Grupp: Utvecklare
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 161


Godkänd, vidare till muntlig intervju vid kallelse.