⇦ Gå tillbaka
 
Viktor Almgren - Support ansökan
Skrivet: 27 Oktober 2021 15:34 | Visningar: 0 Viktor Almgren
Grupp: Medlem
Antal trådar: 6 | Antal kommentarer: 8
Vad heter du?: Liam (Viktor Almgren)

Hur gammal är du?: 15

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: Varför jag anser mig lämpad för support är för jag är en aktiv spelare och har hyfsat med erfarenhet av hur servern ser ut och hur folk beter sig. Det börjar bli ganska tråkigt på servern då man testat det mesta som går att göra så vill hitta nått nytt man kan utveckla sig i och bli duktig på. Man ser många som har frågor i discord och man skulle gärna vilja hjälpa så många som möjligt. Är inte blyg på nått sätt och kan ta kritik. Vill att det ska gå bra för den här servern och se till att allt sköts på rätt sätt. Nu när servern är öppen för alla blir det mycket dålig RP och märks att det behövs supports. Hänger lite överallt in-game så märker mycket lall och annat. Kommer även sitta mycket i no-clip ifall det behövs. Som support kommer man kunna visa folk vad som är rätt och inte. Sen även kunna se spelare öka på sin RP nivå är också kul. Känner många support och vet hur det mesta går till. Är som sagt inte så blyg och gillar att prata med olika människor. Sitter mycket i discord med då jag gör arbete och annat där. Är bereed på att lägga mycket tid på att jobba mig uppåt som support.

Information om dig som person?: Jag heter Liam och är 15 år. Bor i lite utanför Sverige och långt bort från stad och vänner. Det är därför den mesta av min tid hamnar framför datorn. Är framåt och extremt social. Gillar att prata med alla och allt. Inte ett minsta blyg och vänlig mot de som är vänliga mot mig. Tycker det alltid är kul att lära sig nytt och få nya intressen. Har ett stort moppe intresse och gillar att pyssla med det på min fritid. Förutom allt kul så går jag i åk 9. Har mycket prov och läxor nu inför gymnasiet. Men den tid jag inte har nått så blir det långa nätter och många timmars spelande. Ska gå lite psykolog inriktat gymnasie. Just nu är det distans så kan sitta hela dagar för nu. Kan även ta kritik och håller för det jag står för.

Tidigare erfarenheter?: Inte så mycket. Inom discord kan jag det mesta eller ja typ allt. Inom FiveM så kan jag inte mycket men är villig att lära mig och tycker det skulle bli kul ifall man lyckades bli godkänd.

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: Sedan 20 maj

Vad har du för svagheter?: Kan bli osäker i vissa situationer men oftast löser det sig. Är även ibland lite för snäll mot folk ibland.

Vad kan du bidra med?: Få RP nivån hamna på en högre nivå och gör så de som finns på servern följs. Kommer bidra med trivsel och göra så att man stannar kvar på servern. Ganska aktiv när jag väl är aktiv.

Under vilka tider spelar du?: 18-23(4-5 timmar) på vardagar och på helger 15-3(5-7 timmar).
Skrivet: 27 Oktober 2021 17:11 mathi
Grupp: Medlem
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 85


+rep bra ansökan!
Skrivet: 27 Oktober 2021 20:26 zaixddd
Grupp: Medlem
Antal trådar: 7 | Antal kommentarer: 113


+rep Rolig att rp:a med
Skrivet: 28 Oktober 2021 14:08 Vikingmezi
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 219


+rep skön person
Skrivet: 28 Oktober 2021 17:04 P4NDA
Grupp: Utvecklare
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 161


Nekad på grund av aktiv varning.