⇦ Gå tillbaka
 
Christian - Support ansökan
Skrivet: 25 Oktober 2021 19:16 | Visningar: 0 Christian
Grupp: Medlem
Antal trådar: 7 | Antal kommentarer: 8
Vad heter du?: Christian

Hur gammal är du?: 15

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: Jag anser mig lämpad som staff/support därför att jag har spelat på denna servern ett ganska långt tag och känner dom flesta på denna servern. Jag känner att jag är tillräckligt mogen för detta och har tiden som krävs. Som jag sa så har jag spelat på denna servern ett långt tag och ganska många andra servers och har ganska mycket erfarenhet inom staff yrket. Jag känner också att jag kommer ta detta jobbet på allvar och verkligen jobba, jag är ganska bra på detta jobbet är vad jag har hört och så vill jag hjälpa till med servern och utveckla osv.

Information om dig som person?: Jag är en 15 årig kille som pluggar hårt för att få det jobbet jag vill ha som är polis, jag gillar att hjälpa till väldigt mycket det är en av anledningarna jag vill bli staff. Jag har 3 syskon som jag inte kan spendera så mycket tid med därför att dom är äldre och också har saker att göra. Jag älskar att köra fotboll, fiveem och att boxas. Jag gör inte så mycket annat på min fri tid för jag har inte tid till det för att oftast tar plugget eller träningarna upp de men jag försöker alltid att spela fiveem varje dag. Jag har hört att jag är väldigt snäll och omtänksam och jag älskar att spendera tid med nära och kära därför att dom förlorar man någon dag och inte kan spendera mer tid med. Jag brukar också gå ut och käka med min flickvän ibland det är hon och lite mer nära och kära som gör så att jag fortsätter med det jag gör som t e x plugget.

Tidigare erfarenheter?: Jag har varit whitelist ansvarig och Discord utvecklare på ett par servers samt admin på vissa men inte något jätte stort. Men jag tycker wl ansvarig och dc utvecklar är två väldigt roliga roller.

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: Ungefär 310 timmar

Vad har du för svagheter?: Ibland kan jag vara alldeles för snäll och kanske låta folk som inte klarade sin wl intervju med något litet komma förbi men inte några jättestora svagheter.

Vad kan du bidra med?: Jag kan vara väldigt aktiv och hjälpa till, och kan styra upp saker utan någon stress,

Under vilka tider spelar du?: Nästan alla dagar i veckan, men kanske på vardagar 2-4 timmar och helger 3-8 timmar.
Skrivet: 27 Oktober 2021 08:14 P4NDA
Grupp: Utvecklare
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 161


Nekad, inte en utvecklad ansökan samt att du precis återvände till CentralenRP. Vänligen försök igen om två veckor (10:e november).