⇦ Gå tillbaka
 
Johansson - Support ansökan
Skrivet: 20 Oktober 2021 21:03 | Visningar: 0 Johansson
Grupp: Medlem
Antal trådar: 2 | Antal kommentarer: 0
Vad heter du?: Edvin Johansson

Hur gammal är du?: 18 år

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: Jag har väldigt mycket erfarenheter inom rp och har varit väldigt högt uppsatt i alla olika server. Till exempel Göteborgstad, Nätveket city och Heartless. Jag tror att jag hade kunnat passa väldigt bra som support för att hjälpa server där det behövs hjälp. Är det någon som behöver någon hjälp ska alltid någon finnas där tycker jag. Jag har mycket erfarenhet och tycker därför jag är mycket lämplig till denna rollen och kan tillföra mycket för denna servern. Märker att ibland inte folk svarar på reports eller liknande, att det kan ta väldigt lång tid och därför väljer jag att ansöka som support för att kunna finnas där och hjälpa till. Ta supports, finnas i discorden och vara där det behövs. Mitt arbete kommer ske skilland.

Information om dig som person?: Mig som person är en väldigt lugn person som kan ta mycket kritik och bara göra det bra utifrån vilken kritik. Jag har även att mycket intresse för roleplay. Jag spenderar även mycket tid framför datorn och därför lägger ner mycket tid på mina supoort uppdrag och lägger ner mycket tid på servern för allt ska fungera och se bra ut.

Tidigare erfarenheter?: jag har mycket erfarenhet av roleplay och olika stora servers med mycket spelare. Både i discorden och i själva servern. Skulle säga att jag kunde det mesta om allt inom supports och staffs arbete.

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: Ungefär en vecka.

Vad har du för svagheter?: Jag kommer inte på några just nu, men det finns säkert några:)

Vad kan du bidra med?: Mycket postivt, mycket arbete, Ta allt seriöst och gör alltid, eller ja försöker alltid göra det mesta till det bästa och försöker alltid förbättra allting.

Under vilka tider spelar du?: Från när jag kommer hem från skolan, 16 till 00 varje dag ungefär och även dygnet runt på helger.
Skrivet: 27 Oktober 2021 08:13 P4NDA
Grupp: Utvecklare
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 161


Nekad, inte en utvecklad ansökan. Vänligen försök igen.