⇦ Gå tillbaka
 
Bärgarn Körv - Support ansökan
Skrivet: 2 Oktober 2021 11:28 | Visningar: 0 Bärgarn Körv
Grupp: Medlem
Antal trådar: 6 | Antal kommentarer: 6
Vad heter du?: Herman

Hur gammal är du?: 15/2006

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: Jag skulle anse mig som en lämplig Support för att jag är en väldigt aktiv, hjälpsam och positiv person. Sedan är jag väldigt lugn när det kommer till sättet jag hanterar olika saker, detta har med och göra PGA min diagnos ADD en väldigt jobbig men endå lugn diagnos. Jag skulle även anse mig som en bra och lämplig Support, för att jag har bra erfarenhet som Admin och Support på två andra serverar på Garry's mod, Ifall ni inte vet vad Garry's mod är så är det en game launcher med olika varianter av spel, alltifrån custom maps/scary maps till RP serverar. Jag skulle även anse mig som en bra och hjälpsam Support, för att jag är alltid positiv och hjälpsam när det kommer till nya personer eller bara folk som behöver hjälp, som ett tilläg är jag även väldigt mogen skulle jag anse mig och tar det mesta väldigt seriöst oftast.

Information om dig som person?: Jag som person är en väldigt lugn och positiv person som spenderar ungefär hela dagen på att sitta inne och spela på min dator. Jag gillar att hålla på med programmering och bygga/testa nya saker. Jag har lärt mig ensålänge basics av Python och bygga lite i 3D. När det kommer till någon som behöver hjälp så kan ni alltid räkna med mig! jag är mer en glad att hjälpa till med dem små problem som ni inte har tid med att göra eller hjälpa andra personer.

Tidigare erfarenheter?: Jag har tidigare varit Admin och Support på två olika serverar inom Garry's mod (två RP serverar) jag har bra erfarenhet därifrån som Support och Admin både på discord och ingame så därför skulle jag säga att jag är van med att hantera olika scenarion inom RP.

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: Jag började spela på denna servern någonstans i mitten av Augusti, så förmodligen en eller två månader.

Vad har du för svagheter?: Jag har som svaghet mycket folk i ett samtal eller runt om mig, detta beror på en del av min diagnos (vill inte skylla allt på min diagnos men det mesta är därför) ADD jag blir lätt ofokuserad och ibland väldigt väldigt trött beroende på hur mycket ljud det har varit runt om mig under dan.

Vad kan du bidra med?: Jag vet att jag kan bidra med en väldigt positiv, aktiv och hjälpsam Support. Ifrån all erfarenhet jag har så kommer jag med glädje hjälpa och fixa med små saker eller personer som behöver hjälp. Även som Support kommer jag bidra med en positiv och bra förebild till dem nya på servern och se till att dem beteer sig.

Under vilka tider spelar du?: Jag kan spela på ett ungefär hur länge jag vill beroende på hur dan ser ut, på skol dagar kommer jag hem runt 15:00 eller 16:00 och kan spela resten av dan därifrån, sedan på helger kan jag spela hela dan ifrån när jag vaknar. Jag skulle tippa på ungefär 10-8 timmar om dan kan jag spela.
Skrivet: 2 Oktober 2021 12:05 Vikingmezi
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 219


+rep skulle passa bra dom support
Skrivet: 2 Oktober 2021 12:05 Vikingmezi
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 219


Som*
Skrivet: 2 Oktober 2021 13:48 TheRealDR
Grupp: Ledning
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 123


Ansökan nekad, försök igen om två veckor.