⇦ Gå tillbaka
 
c3rius - Support ansökan
Skrivet: 30 September 2021 21:07 | Visningar: 0 c3rius
Grupp: Medlem
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 4
Vad heter du?: yousef

Hur gammal är du?: 16

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: Jag har spelat skit mycket på centralen och lär mig extremt mycket. har fått varningar förut och vet man får göra och inte göra, Har läst igenom alla regler och är hyfsat bra på att ta beslut. Jag känner att servern just nu har skit bra staffs och jag skulle jätte gärna vilja vara med i deras team och kunna styra upp servern så att den blir så bra så möjligt. Dessutom skulle jag vilja hjälpa folk att göra ansökningar och sånt så att det blir lättare för folk att ta del av servern och uppleva allt det roliga som finns att göra.

Information om dig som person?: Jag är 16 år bor i Stockholm, Mina intressen är att hålla på med motorer och fixa med datorer. Jag är väldigt glad och älskar att rpa, jag älskar att prata med folk och att hälpa dom med olika saker.

Tidigare erfarenheter?: Jag har inte varit admin på en fivem server förut men har dock varit administratör på många discord servrar.

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: minst 2 månader

Vad har du för svagheter?: Jag kan vara lite impulsiv ibland men dock kan jag kontrollera det ganska väl så länge jag tänker på det annars har jag nog inte nå värre svagheter.

Vad kan du bidra med?: Mitt mål med att bli support är att hjälpa folk och få centralen till att bli dubbelt så bra som den är nu med inga lallare och sånt. Jag kan hjälpa med att vara aktiv väldigt ofta och kontrollera så att någon ej förstör för andra.

Under vilka tider spelar du?: Jag kan spela varje dag efter skolan så länge jag ej har nått större prov, alltså jag kommer hem ungefär vid 16:00 tiden och är alltid aktiv till 22:00
Skrivet: 1 Oktober 2021 06:21 Vikingmezi
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 219


+rep rolig person att hänga med
Skrivet: 1 Oktober 2021 13:27 P4NDA
Grupp: Utvecklare
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 161


Nekad, inte utvecklade svar.