⇦ Gå tillbaka
 
Draken00000 - Support ansökan
Skrivet: 29 September 2021 18:44 | Visningar: 0 Draken00000
Grupp: Medlem
Antal trådar: 8 | Antal kommentarer: 3
Vad heter du?: Kent Karlsson (IRL Kent)

Hur gammal är du?: 14

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: Jag vet hur man gör, jag vill hjälpa folk så gått jag kan och kunna va med och bygga detta fina Community. Jag är snäll, bestämd, rättvis, jag tar kritik positivt fast folk menar kritiken negativt och för o skada ens självförtroende o det. Jag är lämplig för jag vet hur man beter sig och hur man är staff, jag är även SJUKT aktiv, varje minut jag kan försöker jag vara aktiv i DC och INGAME. jag har varit staff innan på andra servers men ägarna var bara ute efter pengar och sket i RP. Jag kommer va aktiv i tickets, ansökningar och ingame och hjälpa alla så gått jag kan och får.

Information om dig som person?: jag är snäll, tänker på andra, jag har diagnoser, ashberger, dyslexi, ADHD och 24/7 ångest samt deprission, jag mår bättre av o spela och RPar och vill att alla ska ha ett bra ställe å spela på. jag är bestämd, tål ej mobbning för då jävlar får dom straff, jag är en sådan människa som sätter andra före mig själv om det t ex räddar eller hjälper en. jag är 14 år och har mycket fritid, jag spenderar så mycket tid som möjligt på att vara aktiv i servern. mitt mål med å spela FIVEM är att hjälpa servbern och folk att trivas och att servern ska bli en trygg och härlig plats.

Tidigare erfarenheter?: Ja, jag har varit staff på 4 servers men har märkt att de flesta ägarna bara bryr sig om pengarna och skiter i att RPa. Jag kan dom flesta kommandon och sen så lär jag mig resten snabbt.

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: sammanlagt kanske 1 år

Vad har du för svagheter?: jag har svårare att läsa och skriva än dom flesta människorna,jag har typ inga känslor (jag hittar på mina känslor som jag tror det ska va och i sammanhang jag tror passar) men samtidigt är det positivt när man ska straffa folk

Vad kan du bidra med?: jag kommer vara aktiv och kan kicka samt banna folk om folk lallar, jag kommer även va mycket aktiv och hjälpa folk på DC med. jag kommer hjälpa alla jag kan så mycket och bra jag kan

Under vilka tider spelar du?: 16-22 måndag-torsdag, 10-00:00 fredag-lördag och söndag 10-22
Skrivet: 29 September 2021 21:12 Runar
Grupp: Medlem
Antal trådar: 5 | Antal kommentarer: 95


Va bra att servern inte funnits så länge
Skrivet: 29 September 2021 23:02 HubertApo
Grupp: Medlem
Antal trådar: 1 | Antal kommentarer: 7


+rep har spelat i 1 år
Skrivet: 30 September 2021 06:33 Vikingmezi
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 219


+rep skön person
Skrivet: 1 Oktober 2021 21:52 P4NDA
Grupp: Utvecklare
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 161


Nekad på grund av lögner i dina svar. Vänligen åter om en vecka.