⇦ Gå tillbaka
 
Whää - Support ansökan
Skrivet: 27 September 2021 21:05 | Visningar: 0 Whää
Grupp: Medlem
Antal trådar: 7 | Antal kommentarer: 4
Vad heter du?: Bengt Larsson

Hur gammal är du?: 15 irl

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: Jag anser mig lämpad som support för att jag har spelat på denna server ett tag och känner att jag vill börja hjälpa denna server och vara mer delaktiv i den. Jag är en ganska aktiv person som sitter framför datorn ganska mycket och jag skulle föredra att använda den tid till att hjälpa så mycket som möjligt. Att vara support hade varit jättekul och roligt för att då känner jag verkligen att jag hjälper till och gör skillnad. Jag vill bara bidra så mycket jag kan och ta ett högre snepp upp på denna server och visa vad jag kan och att alla ska vara glada.

Information om dig som person?: Jag heter Vincent och är en chill och skön snubbe som gillar att sporta, laga mat och spela FiveM och CS. Jag använder oftast min tid framför datorn om jag inte sportar eller hänger men mina vänner. I framtiden så vill jag laga mat och skaffa en resturang med min bror Lukas. Vi ska ha det bästa mat stället i hela vårat område och senare ska vi bli större och större och efter det så ska vi bara ha de gött. Min framtids plan kanske inte är den bästa och kanske inte till och med funkat men det var lite om mig iaf.

Tidigare erfarenheter?: Jag har väl inte nån tidigare Erfarenhet men jag vet ungefär hur det går till och om jag nu klarar detta så kommer det bli roligt att veta exakt hur det går till. Om jag ska vara helt ärlig så tror jag att jag inte har några erfarenheter av administratör men jag kan lära mig i framtiden om jag nu får chansen.

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: Jag har spelat på denna server i 2-3 månader nu ungefär.

Vad har du för svagheter?: Mina svagheter är att jag kan bli arg lätt på saker jag tycker är dryga och som slösar min tid. Jag vet inte om jag har nån sån där jätte stor svaghet men att bli arg på dryga saker tycker jag är jobbigt och jag blir lite arg på det.

Vad kan du bidra med?: Jag vet att jag kan påverka till det positiva för att jag kan bidra till så mycket härligt och jag tror att jag kan få flera personer som är nya att känna att det här är en toppen server och att få alla att må bra.

Under vilka tider spelar du?: Jag kan spela runt 4-5 tim per dag men på helgerna så brukar jag ha mycket matcher eller cup men inte så jätte ofta. På vardagar så brukar jag stänga av vid 23 tiden och på helger så brukar jag stänga av vid 3 tiden på natten. Jag slutar oftast skolan vid 15.30 eller runt där så jag brukar gå online runt 16.00 men på vissa dagar så slutar jag lite tidigare.
Skrivet: 29 September 2021 12:37 P4NDA
Grupp: Utvecklare
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 161


Nekad på grund av att du inte finns med i vår Discord server med det användarnamnet.