⇦ Gå tillbaka
 
Dogge - Whitelist ansökan
Skrivet: 29 Oktober 2022 11:16 | Visningar: 0 Dogge
Grupp: Medlem
Antal trådar: 6 | Antal kommentarer: 3
Vad heter du?: Melvin Försth

Hur gammal är du?: 16

Min steamprofil: Detta svar är dolt

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Berätta lite om din karaktär?: Min karaktär heter Janne Rakblad och är ifrån Sundsvall i Sverige. Han växte upp med sin mamma medans hans pappa lämnade honom vid 3års åldern. Janne fick en bra och trevlig uppväxt utav hans mamma. Han träffade mycket nytt folk vid gymnasiet och han fick många vänner, han skaffade även en flickvän som heter Jonna. Janne är seriös utav sig och vill alltid folks bästa. Han är ordningsam och försöker hålla saker så simpelt som möjligt. Han har alltid haft intresse för bilar och motorer.

Varför ska just du bli whitelistad?: För att jag har bra rp och kommer bidra med roliga och genomtänkta scenarion. Har en karaktär som kommer sticka ut med rolig och bra rp. Har unik rp som kommer göra scenarion som ni kommer tycka är roliga och intresannta. Ifall jag har whitelist på servern kommer jag kunna bidra till många roliga scenarion och utveckla servern ig med min karaktär och rp.

Vad gör din karaktär unik?: Kommer spela med en seriös men med en slags arg röst. Kommer rpa seriös och rolig samtidgt med en karaktär som har en slags diagnos. Kommer försöka lära känna folk med tiden och försöka komma in på nått slags jobb men helst polisen. Kommer spela han som han har kort stubin och kan säga ifrån när han blir arg. Men kommer vara pratglad och gilla lära känna alla andra.

Hur hittade du CentralenRP?: Genom mina vänner som spelade på servern förut när den var öppen

Är du whitelistad på någon annan server?: Ja på Globalen men har inte vart så aktiv där på senaste.

Vad kan du bidra med?: Kan nog få dom andra på servern att tycka det är roligt att rpa på servern med min rp och mina scenarion. Kommer alltid försöka få båda sidorna av scenariona tycka det är bra och roligt och kommer ge dom nya på servern en chans att få ett start med deras karaktärer

Vad har du för mål med din karaktär?: Har som mål med Janne att han lär känna folk och få kontakter, sedan att han får jobb på Mekonomen eller bilfirman. Vill att han ska komma högt upp och nångång kanske bli chef och driva hela förtaget helt själv eller med en nära vän.
Skrivet: 29 Oktober 2022 14:50 snagg
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 58


godkänd, vidare till muntlig intervju!