⇦ Gå tillbaka
 
Dekislav - Whitelist ansökan
Skrivet: 20 Oktober 2022 06:43 | Visningar: 0 Dekislav
Grupp: Medlem
Antal trådar: 1 | Antal kommentarer: 0
Vad heter du?: Dejan

Hur gammal är du?: 15

Min steamprofil: Detta svar är dolt

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Berätta lite om din karaktär?: Han heter Dragan Jankovic. Född i Jugoslavien år 1989. Han växte upp med en fattig familj och när Kosovo kriget började så behövde hans familj flytta därför annars skulle hans pappa behövt dra ut i krig. Så dem tog bilen till Sverige och bosatte sig där. Dem hade inte mycket pengar på den tiden så därför hamnade dem i de fattiga kvarteren. Dragans föräldrar jobbade väldigt mycket och hade inte mycket tid för honom, därför så hamnade han med problem barn på gatan. Han började hänga med dem och lärde sig att vara lojal mot gänget och att han hade en ny familj på gatan. Hans föräldrar visste inte att han hade gått med i ett gäng på gatan utan dem tänkte bara att han hade skaffat nya vänner. Dragan började göra små rån bara för att få mer pengar till sin familj. Hans familj började undra hur han hade pengar för nya skor och kläder men dem tänkte inte så mycket på det. under hela sin barndom och ungdomsår hängde han med sitt lilla gäng, dem började göra mer grova grejer med tiden. Efter några år tröttnade han på sitt kriminella liv och hoppade av. Han hade redan skaffat pengar till sin familj så han var nöjd. Gänget var inte så glad att han hoppade av men dem var okej med det. Nu har han ett helt lagligt jobb och lever laglydigt.

Varför ska just du bli whitelistad?: Jag vill kunna bidra till servern, till exempel så det blir fler scenarion på servern. Kan dessutom bjuda in fler vänner till servern som kan gibba med mig. Jag är ganska ny FiveM spelare har ändå koll på det mesta. Har dessutom hört mycket bra om centralen att dem har bra RP och realistisk RP. Så jag kan bidra med bra RP, roliga scenarion, arbetskraft på servern och ett trevligt community.

Vad gör din karaktär unik?: Han har varit med om krig och flykt. Han har varit kriminell under några år och han är lojal. Flykten påverkade honom på många sätt, han blev arbetsvillig för det enda han ville var att komma ifrån kriget. Han är glad för att arbeta om han kan hjälpa sin familj. Han är också väldigt tacksam. Han vet hur man jobbar under press. Och är duktig på att hantera stress. Dragan är lojal mot sina vänner och kommer inte bedraga dem. Han har old school klädstil, baggy jeans och hoodie. Han gillar umgås med folk och att lära känna nya människor.

Hur hittade du CentralenRP?: Genom massa vänner som brukade gibba innan den stängdes

Är du whitelistad på någon annan server?: Ja på en annan.

Vad kan du bidra med?: Jag kan bidra med bra RP, roliga scenarion och ett bra community.

Vad har du för mål med din karaktär?: Jag vill ha ett laglydigt jobb och liv. Jag vill lära känna nya vänner i stan. Jag vill dessutom vara känd som Juggen i staden. Jag kan se att han kan blir kriminell senare i livet men inte för stunden. Jag vill först känna på hur det är att bara vara laglydig.
Skrivet: 20 Oktober 2022 09:05 TobbeG
Grupp: Medlem
Antal trådar: 10 | Antal kommentarer: 133


Godkänd! Vidare till Muntlig intervju