⇦ Gå tillbaka
 
Lars Papa - Whitelist ansökan
Skrivet: 14 Oktober 2022 19:28 | Visningar: 0 Lars Papa
Grupp: Medlem
Antal trådar: 6 | Antal kommentarer: 12
Vad heter du?: Ebbe

Hur gammal är du?: 15

Min steamprofil: Detta svar är dolt

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Berätta lite om din karaktär?: Lars flyttade till centralen för ca 1 år sedan han började sin resa med att söka jobb på mekonomen, där blev han å hans kompis anställd och jobbade som provanställd i ca 4 veckor. Efter det så sa han upp sig och ville börja med något nytt han blev sjukvårdare. Detta var inte en så stor favorit för Lars han jobbade som sjukvårdare i kanske 2 veckor innan han insåg att detta jobb inte var något för honom. Efter lite tid som arbetslös började han umgås med lite fel personer och blev springpojke till ett av dem största gängen i stan. Efter ett väldigt bra tag så lämnade han dessa personer och fick ta över ett chefsjobb på en motorcykel firma, där jobbade han och hans kompis i några veckor innan han tog sig ann jobbet som polis. Han åkte runt med en av sina nya kompisar i en vecka innan han fick ta assistent utbildningen, utbildningen gick bra och han fick sin rank som assistent. Lars fortsatte med jobbet som polis i några veckor innan han avslutade sin tjänst inom poliskåren. Då han och några fler kompisar fick tag på lite knark och vapen. Detta skulle sedan bli det största gänget i hela staden. Detta gänget skulle kallas Los Zetas Cartel. Dem flyttade ut på en ö där dem fixade både cannabis plantor och kokain labb. Vi gjorde flera olika typer av rån, Bilrån, Husrån, Butiksrån och till och med bankrån. Här trivdes verkligen Lars och kände att detta var vad han skulle hålla på med resten av sitt liv. Lars åkte sedan in vid ett snutjag och sattes in livstid och skulle sedan tillbri

Varför ska just du bli whitelistad?: För att jag vet verkligen hur man Rpar och kan alla regler utan till och vet vilka bra och långdragna scenarion jag kan bidra med. Jag spelar även väldigt ofta och kan därför bidra med positivitet till servern.

Vad gör din karaktär unik?: Jag tycker att min karaktär är unik då han har jobbigt med nästan allt och vet väldigt mycket saker utantill. Han har även väldigt mycket erfarenhet inom det kriminella och har varit boss, vice boss, medlem och springpojke i massa olika gäng. Han vet även hur man tillverkar kokain utantill vilket gör att han kan bidra med väldigt mycket till den kriminella världen. Även fast han nu är kriminell är han dock en jävel på att mecka med bilar och det var faktist hans dröm som liten att bli bilmekaniker.

Hur hittade du CentralenRP?: har spelat på servern tidigare

Är du whitelistad på någon annan server?: ja det är jag, bryggeriet, fristaden mm

Vad kan du bidra med?: jag kan bidra med väldigt bra och även långvariga scenarion. Har tycker själv jag är bra på att göra sånnahär små och lite mindre roliga scnenarion till längre och roligare för båda sidorna i scenariot. jag kan även spela vädligt ofta.

Vad har du för mål med din karaktär?: Mitt mål med min karaktär är att bli så mäktig som jag var förut. Vill helst lära känna många fler personer och sedan vill jag såklart vara med av ett stort gäng som jag var förut en gång i tiden. Sedan har jag även som ett mål att att bli väldigt respekterad av dem andra i staden och att alla ska veta vem jag är.
Skrivet: 14 Oktober 2022 19:34 Lars Papa
Grupp: Medlem
Antal trådar: 6 | Antal kommentarer: 12


Han inte skriva klart om min karaktär: Tillbringa mycket tid inne på fängelset, Hans kompisar fick reda på att han åkte in livstid så dem bestämde att dem skulle göra något, dem åkte med automatvapen i sin helikopter till fängelset för att få ut Lars. Det tog väldigt lite tid och dem var ute nästan precis efter larmet gick vi flydde sedan till våran ö där jag gömde mig där i flera dagar.
Skrivet: 15 Oktober 2022 13:21 snagg
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 58


godkänd! vidare till muntlig intervju!