⇦ Gå tillbaka
 
CaYs - Whitelist ansökan
Skrivet: 5 Oktober 2022 20:25 | Visningar: 0 CaYs
Grupp: Medlem
Antal trådar: 7 | Antal kommentarer: 6
Vad heter du?: Markus

Hur gammal är du?: 15

Min steamprofil: Detta svar är dolt

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Berätta lite om din karaktär?: Min karaktär är bra på att vara med andra personer och han har ett stort sinne för sunt förnuft och när det gäller andra personer är han väldigt social och är trevlig och skapar inte bråk i onödan. Han har också ett intresse för bilar och kanske har ett framtida jobb hos mekonomen ifall han kommer in där. Min karaktär har haft en sämre barndom än vissa andra. Han kom in på ett barnhem vid ung ålder och höll sig i kriminella kretsar mycket. Han var springis och var en av de bästa. Han blev aldrig blivit fast tagen av polisen och det är det som gör han så speciell. Fast han har beslutat att han inte ska hålla på med sådant mer. Det är därför han ska försöka komma in på någon bilfirma så han kan få en bättre framtid. Han har också tänkt att han ska skaffa bilar till sig själv och kanske kunna pimpa dem och kanske han kan få in några summor på att sälja och köpa bilar så han kan få ihop till någon av sina absoluta favorit bilar. Han har också tänk att han ska försöka gottgöra alla sina förflutna misstag på olika sätt.

Varför ska just du bli whitelistad?: Jag vill bli whitelistad på Centralen för att jag har sökt ett tag nu för en seriös RP men så såg jag att denna får allowlist och sånna grejer så då känner jag att denna server känns jätte seriös och att alla som kör på den använder sin RP till 100% och det kommer jag såklart också göra. Jag tycker också om när det finns olika jobb och många olika möjligheter som att jobba som på rp serverar. Allting blir också mycket mer spännande på en rp server när det finns inte bara bank rån, att det finns butik, bilstöld och olika scenarion med det kriminella. jag har också hört att det finns bra möjligheter när man är polis och mycket olika saker att använda sig av t ex com-radio och rakel nummer tycker jag också är intressant. Fast jag tycker skjälv att jag är bra på att rpa och jag tycker väldigt mycket om att rpa så det är 100% chans att jag gör min rp till 100%. Jag tänker också att servern verkar aktiv och att man kan få hjälp fort i t ex tickets m.m. Jag vill också bli whitelistad för att jag tycker om att rpa och kunna hjälpa till så att rpn höjs ännu mer.

Vad gör din karaktär unik?: Min karaktär blir unik för att jag kan prata med folk lätt och är väldigt trevlig. Jag kan hantera stressiga situationer och kan ta i tu med problem lätt. min karaktär blir också unik för att dom flesta personerna blir ofta vän med mig och vill vara med mig för att jag är intresant, rolig och snäll. jag gillar väldigt mycket bilar och att pimpa bilar tycker jag är kul. Min karaktär är också bra på att hantera seriösa situationer och han vet hur han ska lösa det som han är skyldig att göra i scenariot.

Hur hittade du CentralenRP?: Jag har spelat på den förut men innan det blev jag tipsad.

Är du whitelistad på någon annan server?: Ja.

Vad kan du bidra med?: Jag vet att jag kan komma med bra rp och göra så att andras upplevelse blir bättre. Jag har ett gott sinne för sunt förnuft och flera andra regler villket påverkar servern positivt. Jag spelar absolut inte för winmentality för det blir bara tråkigt för alla och det inkluderar mig.

Vad har du för mål med din karaktär?: Att skaffa ett bra kompisgäng som jag har en bra relation med och att alla litar på varan och blir rika tillsammans. Men ingen har sagt något om lagligt. Jag vill också vara en del i roliga scenarion som inte tar slut direkt och har en vättig handling från början till slut.
Skrivet: 5 Oktober 2022 21:37 Blu3Zx
Grupp: Ledning
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 186


Godkänd vidare till muntlig intervju, vill att du utvecklar lite mer om din karaktär!