⇦ Gå tillbaka
 
IsacThePigg - Whitelist ansökan
Skrivet: 5 Oktober 2022 19:10 | Visningar: 0 IsacThePigg
Grupp: Medlem
Antal trådar: 8 | Antal kommentarer: 12
Vad heter du?: Isac

Hur gammal är du?: 15

Min steamprofil: Detta svar är dolt

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Berätta lite om din karaktär?: Min karaktär heter Adam Abdi. Han kommer från en förort men behövde flytta. När Adam var lite bodde han med sina föräldrar men när han var 13 år började hans föräldrar bråka och det slutade med att hans pappa flyttade till en annan stad. Han fick bo bara hos sin mamma. Detta resulterade till att Adam började med kriminalitet. Adam började ta knark och också sälja det. När Adam blev lite äldre dog en av hans närmsta kompisar. Detta fick han att tänka på vilka val han hade gjort i sitt liv. Det tog några är för Adam att byta riktning men efter måna om och men bestämde han sig för att byta. Istället för att förstöra samhället ville han hjälpa till. När Adam blev äldre tyckte Adam att ekonomi yrket verkande roligt och intressant. Adam valde den linjen när han skulle börja gymnasiet. Adam satte in sig väldigt mycket i plugget och sökte väldigt mycket fakta om ekonomer och pratade även med en kompis mamma eftersom hon hade det yrket. När Adam gick ut gymnasiet började han söka en massa jobb. Men eftersom Adam nyss blev klar med sin utbildning fick han ej jobbet. Adam blev väldigt ledsen så han började jobba på McDonalds. Nu flyttade Adam och letar jobb här.

Varför ska just du bli whitelistad?: Jag tycker jag ska bli whitelist eftersom jag kan bidra till bra rp och jag kommer göra det jag kan för att alla scenarios jag deltar i ska bli så roliga som möjligt för alla. Jag kommer även va så aktiv jag kan och kommer spela när jag har tid.

Vad gör din karaktär unik?: Det som gör min karaktär unik är att han har lätt för att skaffa nya polare och är oftast snäll mot nya personer han träffar. Han är även unik på det sättet att han har en stark vilja och om han har bestämd sig för något så måste han göra det eller det måste ske. Om någon står i vägen för det han vill göra så kan han bli otrevlig men han menar inget illa emot personen utan han vill bara göra det han ska. Han är dock oftast snäll som jag sa förut men om någon snackar skit om han eller någon som han känner bra kan han lätt bli arg.

Hur hittade du CentralenRP?: Jag har spelat här förr men innan det så fick jag tips av en kompis.

Är du whitelistad på någon annan server?: ja det är jag.

Vad kan du bidra med?: Jag kommer bidra med scenarios som jag kommer göra mitt bästa i för att alla ska ha så kul som möjligt. Jag kommer inte spela med hög win mentality eftersom det inte blir kul för någon. Jag kommer även bidra med bra rp och följa alla regler som servern har.

Vad har du för mål med din karaktär?: Målet med min karaktär är så klart att skapa så många roliga och verklighets trogna scenarion som möjligt. Jag ska också vara så seriös som möjligt. Min karaktär vill också tjäna bra med pengar då han gillar att hålla på med bilar. Han vill alltså ha snygga bilar som går fort. Han vill ha ett gäng med kompisar som mest bara kan chilla om dagarna och inte ha så mycket för sig.
Skrivet: 5 Oktober 2022 19:18 Jack Andersson
Grupp: Support
Antal trådar: 8 | Antal kommentarer: 127


Ansökan godkänd! Vidare till muntlig intervju.