⇦ Gå tillbaka
 
Janoz - Whitelist ansökan
Skrivet: 30 September 2022 19:42 | Visningar: 0 Janoz
Grupp: Medlem
Antal trådar: 5 | Antal kommentarer: 1
Vad heter du?: Mikael

Hur gammal är du?: 15

Min steamprofil: Detta svar är dolt

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Berätta lite om din karaktär?: Karl Gunarsson föddes mitt i Göteborg, hans föräldrar bestämde sig för att flytta ut på landsbygden redan när Karl endast var 1 år gammal när Karl var 3 år gammal så köpte hans pappa vid namn Rickard en helt ny bil det var en 240 den var lite sönder det var rost på lacken och rivor på sätena inuti då så rev dom ut sätena och bytte ut sätena mot rally säten dom fixade även ratten dom bytte ut den mot en rally ratt och dom målade om lacken till mattsvart när Karl var 5 år gammal så ansökte hans pappa till en rally tävling han kom med och när karl var 5 och ett halft så körde Karls pappa racet han var inne på andra varvet och då så kraschade hans pappa och dom förde han till sjukhuset men han gick inte att rädda och hans pappa avled på sjukhuset när Karl var 13 år gammal så började dom bygga på hans pappas bil lacken var helt förstörd samt motorn och framhuven Karl lackade om bilen, bytte ut motorn samt framhuven, När karl var 15 så byggde han om den till en epa och där så föddes hans bil intresse.

Varför ska just du bli whitelistad?: För att jag har varit wl på denna server, och har en väldigt hög rp nivå. Och jag spelar för att båda parterna ska ha det roligt i scenarion.

Vad gör din karaktär unik?: Min k

Hur hittade du CentralenRP?: Ett karaktärsdrag som Karl har är att han inte kan uttala namn rätt och t.ex Erik blir Errick eller Kacper blir Kackper. Utöver detta så brukar Karl dra torra skämt för att lätta upp stämningen men det slutar alltid i en stel tystnad.

Är du whitelistad på någon annan server?: Ja, jag är wl på vääldigt många servrar.

Vad kan du bidra med?: Rp nivån, då jag har märkt att den var väldigt låg när jag var bannad. Tänker bidra med en så hög rp nivå som möjligt som också kanske bidrar till att servern i sig får en bättre rp nivå.

Vad har du för mål med din karaktär?: Skapa roliga scenarion som är roligt för båda parterna.
Skrivet: 30 September 2022 19:55 Blu3Zx
Grupp: Ledning
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 186


Vad gör din karaktär unik?
Skrivet: 30 September 2022 19:58 Janoz
Grupp: Medlem
Antal trådar: 5 | Antal kommentarer: 1


Ett karaktärsdrag som Karl har är att han inte kan uttala namn rätt och t.ex Erik blir Errick eller Kacper blir Kackper. Utöver detta så brukar Karl dra torra skämt för att lätta upp stämningen men det slutar alltid i en stel tystnad.
Skrivet: 30 September 2022 20:02 snagg
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 58


Godkänd! vidare till intervju!