⇦ Gå tillbaka
 
Lukas1 - Whitelist ansökan
Skrivet: 30 September 2022 13:50 | Visningar: 0 Lukas1
Grupp: Medlem
Antal trådar: 1 | Antal kommentarer: 0
Vad heter du?: Lukas

Hur gammal är du?: 15

Min steamprofil: Detta svar är dolt

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Berätta lite om din karaktär?: Min karaktär heter Mohamed Nilsson och han är 23 år gammal och Han kommer från Malmö. Mohameds Pappa var grovt kriminell och vise boss för ett känt gäng. Vid Födsel lämnade Mohameds Mamma dem för hon klarade inte av pappans skit längre. Han träffade aldrig sin Mamma igen och pappan var oftast inte närvarande i hans uppväxt. Deras relation blev bara sämre och sämre så Mohamed flyttade till sin farmor där han spendera restesin barndom men allting var bra. Mormor hade inte mycket pengar så jag fick skaffa mig ett jobb så jag gick till arbetsförmedlingen och fick ett jobb på postnord och han tjänade bra pengar och pengar var ingen fara. Farmor blev en Mamma figur för Mohamed hade aldrig haft en mamma. Pappan tog över gänget och allting förändrades för. Pappan bjöd in sonen till gänget och han gick med men han fick bara sälja knark deras relation blev bättre än någonsin. När Muhammed var 17 år blev hans pappa ihjälskjuten och Mohamed var förkrossad och han var nära på att ta sitt liv men han skulle vara stark och hämnas på de som hade gjort det.

Varför ska just du bli whitelistad?: För jag kan bidra med bra och seriös rp. Jag har inte spelat Fivem så länge men jag har blivit hyfsat bra på spelet och jag är är aktivt mycket och jag kan bidra med roliga och bra scenarion. Jag tycker att centralen är är en av bästa svenska servrarna och jag vill fortsätta spela på centralen nu när den är whitelist.

Vad gör din karaktär unik?: Min karaktär är unik för att du kan lita på honom till 100 procent att han är en bra person. Mohameds mål är att äga alla muskelbilar. Mohameds klädstil är också unik för han har typ affärsman kläder och han gillar sin golf hat.

Hur hittade du CentralenRP?: vänner

Är du whitelistad på någon annan server?: ja

Vad kan du bidra med?: Jag kan bidra till bra rp till exempel seriös och rolig. Jag vill även bidra med min vänlighet och bidra med otroligt roliga scenarion till exempel förhandla med polisen.

Vad har du för mål med din karaktär?: Mitt mål med min karaktär att ha många fina bilar och skaffa många vänner. Jag vill även gå med i ett gäng och skapa många roliga seriösa scenarion och kanske lära någon annan att spela rp.
Skrivet: 30 September 2022 13:51 Jack Andersson
Grupp: Support
Antal trådar: 8 | Antal kommentarer: 127


Ansökan godkänd! Vidare till muntlig intervju :D