⇦ Gå tillbaka
 
redeye - Whitelist ansökan
Skrivet: 18 Juli 2022 13:20 | Visningar: 0 redeye
Grupp: Medlem
Antal trådar: 1 | Antal kommentarer: 0
Vad heter du?: joel

Hur gammal är du?: 13

Min steamprofil: Detta svar är dolt

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Berätta lite om din karaktär?: min karaktär heter Thomas Bengtsson och är 22 år och han är nyinflyttad i staden centralen och han vill lära känna fler folk, han har redan hittat sin kusin Greger som sedan länge bott i staden centralen. Han växte upp med 2 föräldrar och pappan hette Pär Bengtsson och mannan hette Anna-Greta Bengtsson. Han växte upp på landet med sina två föräldrar och där fick han lära sig att ta hand om bondgården. När han blev äldre lärde pappa Pär Thomas att köra traktor så vid 14 års ålder fick Thomas köra traktor i byn han bodde i, han åkte och hämtade hö från ängen till stallet. När Thomas blev 16 skaffade han sig en epa som han och hans kusin Greger åkte runt i nästan varje dag och strögade med, men under den tiden gick det inge bra i skolan för Thomas han fick f i alla ämnen så rektorn ringde till Thomas föräldrar och sa att han behöver en vuxen som är med honom på skolan som ser till att han gör det han ska. Åren gick och Thomas blev äldre han var närmare 20 här och han hade precis skaffat sig körkort och ville söka jobb som taxi men det gick inge bra så han flyttade till staden centralen 2 år senare för att söka jobb som bilmekaniker som hela hans uppväxt varit hans dröm så nu är han här och vill bli medborgare.

Varför ska just du bli whitelistad?: Varför just jag ska bli medlem på centralen är för att jag ska bidra med så bra och social rollspel som jag bara kan, jag kommer även att ha så hög rp nivå som möjligt när jag jobbar på till exempel mekaniker då kommer jag att använda /me för att visa det min gubbe inte kan visa tex "/me fyller på med spolarvätska" för att göra rpn så utdragen och bra som möjligt.

Vad gör din karaktär unik?: han är trevlig och snäll och är jätte bra som en vän han kan lära andra och han är omtänksam

Hur hittade du CentralenRP?: Min kompis visade mig centralen och erat community och han sa väldigt goda saker om centalen och det gjorde att jag vill bli medlem här.

Är du whitelistad på någon annan server?: nej

Vad kan du bidra med?: Jag kommer bidra till väldigt mycket bra rp till servern tex använda /me när jag kanske skadat mig, och jag kommer även köra lagligt i staden för att det blir bättre rp då, och jag kommer använda så hög rp nivå som möjligt överlag när jag spelar på servern, jag kommer söka jobb till mekaniker och då kommer jag bidra med bra rp genom /me ecempel "/me kopplar bort generatorn /me sätter dit den nya /me kopplar dit den" typ så kan man göra för att göra rollspelandet mer utdraget och då blir det bättre RP.

Vad har du för mål med din karaktär?: att bli en bättre rollspelare vilket kommer leda till att jag får mer förståelse för rollspel.
Skrivet: 18 Juli 2022 15:41 hugo lopez
Grupp: Medlem
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 3


fan va kass
Skrivet: 20 Juli 2022 14:31 Krist10
Grupp: Medlem
Antal trådar: 17 | Antal kommentarer: 31


Godkänd! Vidare till muntlig intervju.