⇦ Gå tillbaka
 
Wilson0000 - Whitelist ansökan
Skrivet: 14 Juni 2022 14:59 | Visningar: 0 Wilson0000
Grupp: Medlem
Antal trådar: 1 | Antal kommentarer: 0
Vad heter du?: Elias

Hur gammal är du?: 15

Min steamprofil: Detta svar är dolt

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Berätta lite om din karaktär?: Gustav Olsson, stort intresse för fordon, satsar stort på att bli något inom fordon. t.ex köra taxi eller liknande. För tillfället jobbar han på DHL, vilket är ett grymt jobb för Gustav, han gillar fordon och att köra bil, det är vad hans jobb går ut på, men han känner att det är dax att utveckla sig själv lite mer. Därför söker han sig för tillfället till ett nytt jobb. Det är om Gustav Olsson det, han är ganska enkel att förstå sig på, inte kriminell för 5 öre.

Varför ska just du bli whitelistad?: Jag tycker att jag ska bli WL då jag har goda kunskaper kring RP, har rp:at extremt mycket den sista tiden, nu söker jag mig till centralen då det verkar vara en riktigt bra server, lätt att förstå sig på osv, vad jag har märkt hittills. Har varit på många andra servrar så förstår principen väldigt bra osv. Tål mycket, lyssnar gärna på vad andra har att säga, tål inte folk som ljuger för att vinna t.ex, det är en av dem anledningarna som gjort att jag tycker att jag är värdig WL, men kan aldrig säga, jag är värdig det, Det är någon annan som får tycka det isåfall, man ska inte sitta och prata om sig själv när man kan få mer betydelse full promote anser jag, sen kan alla anda ha andra åskiter för att få det bättre själv, med enligt mig inte. Det är något som jag tycker man skall uppfylla ifall man skall bli WL på en fiveM server.

Vad gör din karaktär unik?: Har bra koll på vad det är som han gör, han kan sin grej, han är noggrann med vad som han gör osv. Enkel sil, inte så avancerad som alla andra är, han är väl lärd osv. Inte som alla andra, alla är vi olika det är något som gör att min karaktär bli mer och mer unik. Han får lätt vänner, blir lätt omtyckt, delar gärna med sig om vad han tycker och tänker kring olika scenarios som sker osv, menas med vilka pådrag t.ex som sker i staden. Öppen person som gör han unik, han går enbart efter att vara ärlig osv.

Hur hittade du CentralenRP?: FiveM Sverige listan, skulle börjat här för länge sen men då tog jag en paus från FiveM men nu har jag hittat hit igen, så polaren samt FiveM Sverige listan. m.m

Är du whitelistad på någon annan server?: Inte vad jag vet, är med i några discordar, men kör bara på centralen, är rätt säker på att jag inte är WL på någon annan server.

Vad kan du bidra med?: Mycket social, trevlig enligt vad vissa säger, vill inte komma till en punkt att man skryter om sig själv som jag skrev tidigare i formuläret, det är något som blir mer positivt, så slipper det bli massa tjafs om att man sitter och skryter. Själv tycker jag att det är förbjudet att göra på det sättet, men vi alla tycker olika och har rätt till våran rätt.

Vad har du för mål med din karaktär?: Något inom fordon, leva gött. Ha det bra med sina vänner osv. Det är ett stort mål som jag har med min karaktär. Inte ha så mycket press på sig, leva sitt egna liv, men ändå kunna veta att ifall jag behöver så skall jag unna mig det. Inte så stora krav som sagt, kanske driva något slags företag som taxin t.ex, inget specifikt mer. Mvh
Skrivet: 14 Juni 2022 16:17 Chewie
Grupp: Ledning
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 22


Godkänd, vidare till muntlig intervju!