⇦ Gå tillbaka
 
Hasse Krösus - Whitelist ansökan
Skrivet: 1 Juni 2022 16:46 | Visningar: 0 Hasse Krösus
Grupp: Medlem
Antal trådar: 1 | Antal kommentarer: 0
Vad heter du?: Hasse Krösus ingame

Hur gammal är du?: 15

Min steamprofil: Detta svar är dolt

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Berätta lite om din karaktär?: Han heter Hasse Krösus, han är adopterad från Kenya av familjen Krösus. Hasse är 32 år gammal, och har ett väldigt stort intresse för bilar och vapen han kan rätt mycket om båda. Hasse var adopterad redan när han var 7 år eftersom han hade det tufft hemma och han var slagen hemma, Då fick pappa Ädvard samtal om han kunde adoptera Hasse o eftersom Ädvard var ute efter att adoptera ett barn så svarade han ja. Efter Hasse kom till Sverige hade han lite svårt med att kommunicera med folk eftersom han inte kunde språket så bra, Han hade det svårt i skolan eftersom han inte kunde svenska som alla andra barn, men med tiden så började han lära sig det o det gick bara bättre o bättre i skolan. Hasse lärde känna nya kompisar som han tyckte om väldigt mycket. När Hasse var klar med skolan så sökte han flera jobb där han blev nekad på dem flesta, men tillslut hittade han ett jobb på firman DHL där han levererade paket, det var inte Hasses drömjobb men han tjänade pengar så han kunde köpa mat och leva i en fin lägenhet i Centralen. Efter några år på DHL valde han att gå vidare i sitt liv och söka jobb till mekaniker, det var väldigt få bilfirmor då så det var svårt att hitta, men eftersom hans far skulle öppna en bilfirma så valde han att hjälpa till och började jobba där. han jobbade där ett tag innan han fick erbjudande på Biltema där han har jobbat i 4 år nu.

Varför ska just du bli whitelistad?: Jag tycker att jag borde bli det eftersom jag har bra erfarenhet inom Rp, jag har spelat det nu ett bra tag och jag tycker det är väldigt kul. Jag vill göra riktigt bra scenarion på servern och vara trevliga mot alla, Jag ser mer möjligheter att få jobb om jag blir whitelistad, och jag ser väldigt mycket intresse i servern och kommer tipsa alla mina kompisar om den.

Vad gör din karaktär unik?: Min karaktär är unik för att vara en väldigt stark människa psykiskt och väldigt bra inom mekaniker branschen, Hasse gick igenom väldigt mycket när han var yngre i sitt hemland, det var inte så lätt o förstå var som hände eftersom han bara var 7 år. Han var misshandlad hemma det fanns inte alltid mat vid matbordet, Han hade det tufft i skolan eftersom han inte hade så många kompisar o lärarna tyckte inte om Hasse eftersom han hade svårt o koncentrera. Men när han blev adopterade till sverige var det inte samma längre då var det inte tufft hemma lite tufft i skolan eftersom han inte kunde språket så väl, men allt blev bara bättre. Det är därför han är så stark fysik efter allt det som har hänt honom. Hasse är också en väldigt duktig mekaniker han lär sig nya saker väldigt enkelt och är väldigt bra bemötande mot nya människor.

Hur hittade du CentralenRP?: Mina kompisar rekommenderade den till mig!

Är du whitelistad på någon annan server?: Ja jag är Whitelistad på Blue Force.

Vad kan du bidra med?: Jag kommer göra roliga scenarion på servern, Kommer se till så alla har det bra, kommer inte vara taskig mot någon, jag kommer följa reglerna på servern kommer även spela med mycket bra Sunt förnuft, Och kommer söka till mekaniker så jag kan hjälpa alla med sina bilar.

Vad har du för mål med din karaktär?: Mitt mål är att få ett bra hem, kunna skaffa en familj och jobba som mekaniker det är mitt mål!
Skrivet: 1 Juni 2022 16:47 Saddammanson
Grupp: Medlem
Antal trådar: 5 | Antal kommentarer: 6


+rep trevlig person
Skrivet: 1 Juni 2022 16:48 Krösus stig
Grupp: Medlem
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 1


+rep Väldigt bra människa och trevlig person.
Skrivet: 1 Juni 2022 19:43 Örjan Lööf
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 13


Godkänd, vidare till muntlig!