⇦ Gå tillbaka
 
Lenne - Whitelist ansökan
Skrivet: 30 Maj 2022 18:24 | Visningar: 0 Lenne
Grupp: Medlem
Antal trådar: 1 | Antal kommentarer: 0
Vad heter du?: Theo

Hur gammal är du?: 15

Min steamprofil: Detta svar är dolt

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Berätta lite om din karaktär?: Lennart Johansson. Han jobbar på DHL just nu. Men han vill gå vidare i livet. Han är en kompetent människa. Han tycker om motorcyklar. Han är inte den självsäkraste personen. Han är lite osäker på många håll o kanter. Han är ganska strikt. Han vet vad han vill, det är inte lätt att få honom att ändra sig. Men han är förövrigt väldigt trevlig. Som 5 åring blev han utslängd ur sitt hem, han bodde på en gård. Han blev placerad på fosterhem i utkanten av Luleå. Efter en lång och tuff gymnasie tid, flyttade han till Staden. Han är därför bekant med vad som finns. Han har sedan 18 år bott här. Han har ett stort intresse för hur samhället fungerar osv. Han har tidigare varit på föreläsningar angående samhället, och tycker det är intressant hur man lyckas hålla samhället stabilt.

Varför ska just du bli whitelistad?: Varför jag vil bli whitelistad är för att jag vill att min karaktär ska kunna få bättre och roligare jobb. Servern verkar vara väldigt bra. Det känns som det behövs lite nya spelare. Och jag tycker det är kul, så det skulle passa väldigt bra. För att nå min karaktärs mål så krävs det att jag ha whitelist. Men det är ju främst för min skull som jag vill ha whitelist. Jag kan se till o göra lite mer samhälls viktiga jobb. Så att han även märker att han också bidrar i samhället.

Vad gör din karaktär unik?: Min karaktär är väldigt kunnig och intresserad om hur samhället fungerar. Han har lite kunskap när det gäller motorcyklar också. Han gillar jobb där man får köra lite. Speciellt motorcykel. Det är något Lennart verkligen uppskattar. Han är professionell och när han får ett uppdrag / något han ska göra, så gör han verkligen det också. Han är pålitlig, och trevlig. Han har blivit sviken förut, exempelvis av sina föräldrar. Så han är lite försiktig, och är inte speciellt lätt lurad. Han har en extra sekund o tänker oftast igenom vad han nu ska utföra

Hur hittade du CentralenRP?: Jag såg servern på FiveM, när jag nu ska börja köra lite FiveM. Det var lätt den bästa jag hittade.

Är du whitelistad på någon annan server?: Nej jag har knappt spelat på någon annan server (ganska ny på FiveM).

Vad kan du bidra med?: Jag vill jätte gärna vara med i lite mer scenarion. Vara lite mer delaktig. Det känns som att med de icke whitelist jobben, så gör man inte speciellt mycket. Hoppas då på att bidra servern med min rp. Det känns som att ni behöver lite mer folk för att hålla allt öppet och bra. Jag kan då alltså bidra med att vara aktiv, se till att det blir bättre och kanske fler scenarion.

Vad har du för mål med din karaktär?: Lennart, vill bli polis (helst på motorcykel, då det är en av de intressen som Lennart har). Men han skulle också tänka sig o bli säljare, då han har lite kunskap inom motorvärlden. Han tycker att polisjobbet verkar bra, för han ett intresse för samhället och hur det funkar. Han vill kunna känna att han bidrar i samhället, positivt. Genom att se till att lagen följs så gott som det går. Han vill träffa mer personer, kanske någon som har liknande intresse.
Skrivet: 30 Maj 2022 20:04 Örjan Lööf
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 13


Godkänd, vidare till muntlig!