⇦ Gå tillbaka
 
Maverick - Whitelist ansökan
Skrivet: 28 Maj 2022 15:24 | Visningar: 0 Maverick
Grupp: Medlem
Antal trådar: 1 | Antal kommentarer: 0
Vad heter du?: Fred

Hur gammal är du?: 15

Min steamprofil: Detta svar är dolt

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Berätta lite om din karaktär?: Min karaktär vid namn Fredrik är en man, född -98 den 15:nde april. För tillfället jobbar han på DHL med att leverera paket. Han är väldigt omtänksam och respektfull, bryr sig mycket om andra. Inom yrket träffar han och pratar med nytt folk hela tiden, vilket gör honom till en socialt kompetent person. Han växte upp mitt i stan, så han har bra lokalsinne. Som barn gjorde han inte alltid de bästa besluten, som t.ex när han var 15 och "lånade" morsans bil. Men han lär sig av sina misstag. Men på senare år har han även gjort många goda saker för samhället och det är det han brinner för. Ett exempel på det är när han räddade ett litet, bortsprunget barn.

Varför ska just du bli whitelistad?: Jag känner att jag brinner för RP, vill hjälpa Centralen RP att växa och bli ännu bättre och större! Jag gillar verkligen servern, hur allt är uppbyggt, osv. Jag har en seriös och bra RP nivå, som jag säkert tror ni skulle uppskatta. Genom att bli whitelist, får jag ju även fler möjligheter, yrken, osv. Jag hoppas att jag kan få ett bättre och roligare jobb med whitelist. Ett jobb med mer rollspel i. Och på så sätt bli mer involverad i rollspelandet.

Vad gör din karaktär unik?: Min karaktär (Fredrik), han är en snäll, trevlig person. Han vill alla väl. Vilket gör att han passar de icke kriminella yrkena just nu. Men allt kan ju hända. Saker kan ändra sig. Det har hänt flera gånger i Fredriks liv, saker har inte gott som det var tänkt från början. Vilket jag anser är en bra erfarenhet. Han är beredd på förändringar i livet. Han är då öppen för de flesta roliga yrkena. Han kan lite av alla yrken, vilket också gör han en bra arbetarklass man. Han har inget direkt dröm jobb. han gillar allt.

Hur hittade du CentralenRP?: Jag sökte servrar, då jag ej spelat FiveM på länge. Så jag hittade denna. Den verkade väldigt bra. Har även hört possitivt om er tidigare. Har nu kört lite på servern, gillar den verkligen.

Är du whitelistad på någon annan server?: Nej, jag är ganska säker på att jag ej är whitelist på någon annan server.

Vad kan du bidra med?: Jag tror att jag kan bidra med ett bra rp. Göra servern lite mer aktiv. Genom att aktivt göra mitt yrke. Jag har kört lite på senaste tiden, och då har det inte vart folk som har jobbat på t.ex sjukvården eller polisen. Vilket jag vill ända på. Jag brinner som sagt för RP, kör det en del, nu för tiden. Det känns som jag kan hjälpa centralen att växa och bli ännu bättre.

Vad har du för mål med din karaktär?: Mitt mål med karaktären är att tillslut bli antingen en erfaren polis eller sjukvårdare. Fredrik har sedan barndomen drömt att få ha ett blåljus yrke. Det har varit hans största dröm. Han hoppas på att en dag hamna i (fram)sätet på ett utryckningsfordon. Han har inte räknat med att kunna nå sitt mål direkt. Han planerar att skaffa lite annan yrkeserfarenhet först. Kanske bilmekaniker eller säljare. Framtiden verkar se bred och ljus ut. Om allt går som planerat (vilket vi får se om det gör), så lever Fredriks snart sitt dröm liv.
Skrivet: 28 Maj 2022 15:40 Krist10
Grupp: Medlem
Antal trådar: 17 | Antal kommentarer: 31


Godkänd vidare till muntlig intervju.