⇦ Gå tillbaka
 
Pontus k - Whitelist ansökan
Skrivet: 24 Maj 2022 20:54 | Visningar: 0 Pontus k
Grupp: Medlem
Antal trådar: 1 | Antal kommentarer: 0
Vad heter du?: Janne andersson

Hur gammal är du?: 47

Min steamprofil: Detta svar är dolt

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Berätta lite om din karaktär?: Han heter Janne Andersson han jobbar som polis och har varit inom räddningstjänsten i 27 år. Jannes uppväxt va en dans på rosor fram till 1992 då hans mamma dog i en trafikolycka, de va en väldigt svår period i jannes liv. Hans pappa gjorde så gott han kunde för att få mat på bordet åt janne. 3 år senare kom Janne in på polisutbildningen, han gick sina år och gick ut med godkänd och han va klar för att skydda och rädda människors liv. Nu jobbar janne fulltid som polis och trivs super bra.

Varför ska just du bli whitelistad?: Jag kommer bidra med härlig o go rp, har spelat på många servrar och har bidragit med massa där. har även ägt en server så vet hur de fungerar. Men jag kan lova att jag använder mig av sunt förnuft och rolig rp.

Vad gör din karaktär unik?: Janne är inte lik alla andra han gillar o göra saker utan för boxen och oftast går allt bra för janne. han är även extremt tålig och drivande, respekterar allt o alla och allmänt go o gla gubbe.

Hur hittade du CentralenRP?: Ni va den första serven ja spela på och sen så testa ja några andra o efter de skapa ja en egen och nu är jag sugen på att börja här igen:)

Är du whitelistad på någon annan server?: Ja de är jag, har även vart staff på en annan server.

Vad kan du bidra med?: Jag tror att jag kommer påverka extremt bra faktiskt. jag har stor erfarenhet av fivem och rollspel och jag kommer köra seriöst och roligt rp

Vad har du för mål med din karaktär?: mitt mål är att janne ska bli en omtyckt och ses som en trevlig och rolig person både utanför och under jobbet. Vill att alla ska kunna prata med janne som en vän och prata om något är fel eller bara ta en fika. Med andra ord bara vara en gla gubbe som visar respekt till alla och är extremt trevlig mot alla.😊
Skrivet: 24 Maj 2022 21:49 Rory
Grupp: Ledning
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 181


Godkänd. vidare till muntlig.