⇦ Gå tillbaka
 
Glock1 - Whitelist ansökan
Skrivet: 24 Maj 2022 20:27 | Visningar: 0 Glock1
Grupp: Medlem
Antal trådar: 1 | Antal kommentarer: 0
Vad heter du?: Kostas Yousef

Hur gammal är du?: 23

Min steamprofil: Detta svar är dolt

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Berätta lite om din karaktär?: Min karaktär heter kostas yousef och är 23 år gammal. Kostas är född i Sverige och har mycket erfarenhet av bilar. Han brukade jobba som Bilförsäljare och Mekonom. Han drev sina företag med succe fast han var tvungen att lämna landet samt lämna sina företag till hans syskon. Han tog en 48h resa till Centralen och landade med nöje. Så fort han klev ut ur flygplanen så fick han ett meddelande. Hans syskon hade blivit mördade och Kostas var rasande och ville åka tillbaka men han tvekade. Han tänkte på det dåliga sättet. Ändå om jag återvänder så skulle det inte göra någon nytta eftersom att mina syskon är döda. Han brydde sig ändå inte om poliserna för dom kunde inte göra något åt saken. Om de hade vetat att kostas åkte tillbaka till Sverige skulle det gripit honom och det ville inte kostas. Kostas jobbade först hos sin farbror som lärde honom skörda samt åka traktor. Han var ung och lärde sig mycket av sin gode farbror. Hur man tvättar kläder, lagar mat, städar och köra bil. Det fick honom att studera mer om bilar.

Varför ska just du bli whitelistad?: Därför att jag kommer att bidra med seriös Rp och jag har inte så mycket att göra så jag tänker att jag skulle testa ut något nytt. Jag har spelat på en annan server som hette Unive som jag inte tycker är så viktig längre så jag vill testa denna och se om den är bra. Jag kan också bidra med seriöst spel istället för folk som bara förstör för andra och inte bry sig om andra som verkligen vill spela och ha kul. Jag vill också göra långa och roliga scenarion som nästan aldrig tar slut. Så det bara fortsätter som det vore riktiga livet. Jag kommer vara ganska aktiv om dagarna annars har jag annat för mig.

Vad gör din karaktär unik?: Det som gör min karaktär mig unik är att den är stark, modig och vågar skydda sina vänner. Den har även mycket erfarenhet av bilar osv. Min karaktär är en vanlig man som vill kunna skydda sina nära så att det inte händer samma sak till hans syskon. Han vill visa att den klarar att skydda sina vänner så att de inte dör av någon.

Hur hittade du CentralenRP?: Min brorsa ville att jag skulle kolla till denna servern för han tycker den är riktigt bra.

Är du whitelistad på någon annan server?: Jag var Whitelistad på Unive men inte längre.

Vad kan du bidra med?: Att det blir mer folk och att rp kvalitetet blir bättre när jag Testar Rollplay igen. Det var ganska länge sedan men jag tror jag kommer tycka att det är kul att prata med nya folk och lära sig samarbeta för detta ögonblicket kommer när man blir äldre.

Vad har du för mål med din karaktär?: Mitt mål första mål är att kunna spela och ha kul och det sista målet jag har är att bli kriminell och göra roliga scenarion med någon kompis så helt enkelt att lära sig samarbeta på olika sätt.
Skrivet: 24 Maj 2022 20:29 Krist10
Grupp: Medlem
Antal trådar: 17 | Antal kommentarer: 31


Godkänd vidare till muntligt!